Så gör du för att byta lösenord i Tweetie 2

Efter den senaste tidens phising-attacker mot Twitter bestämde jag mig för att ändra lösenord till mitt konto.

Eftersom jag hade bytt lösenord behövde jag ändra det i alla tilläggstjänster och appar jag använder. Tweetie 2 för Iphone visade sig vara för avskalat för att jag skulle förstå utan att googla, så jag postar lösningen här också.

Det finns helt enkelt inga möjligheter att ändra lösenord i Tweetie. Du måste ta bort och lägga till ditt konto igen.

  1. När du är i din tidslinje klickar du på Accounts uppe till vänster.
  2. På Accounts-sidan klickar du på Edit.
  3. Klicka på den röda cirkeln till vänster om kontot du vill ta bort.
  4. Klicka på Remove ute till höger.
  5. Klicka på Done uppe till vänster.
  6. Nu lägger du till kontot igen genom att klicka på +-tecknet uppe till höger.
  7. Fyll i användarnamn och lösenord.
  8. Klar.

Tänk bara på att göra det här direkt. Jag klantade mig och lät Tweetie försöka hämta ner nya inlägg upprepade gånger medan jag letade efter inställningarna. Då blev jag utelåst en timme från Twitter på grund av upprepade felaktiga inloggningsförsök. Dumt.