Angående smarta telefoner

Någon som vet om det finns någon existerande eller kommande ”smart” telefon i stil med Treo 650 som inte använder Windows, som kan synka med Mac OS X, som har ett qwerty-tangentbord, koppling till Skype och andra spännande funktioner (kamera är inte nödvändigt)? Några exempel?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Angående smarta telefoner”

  1. Det var ganska mnga krav, men Sony Ericsson P910 kanske? Eller kanske Qtek 9090?

  2. Profilbild för Pelle Sten

    Ja, allt behver inte uppfyllas. Det viktigaste fr mig r att den har ett qwerty-tangentbord och inte anvnder Windows, vilket utesluter Qteks modeller. Har inte P910 ftt kritik fr att tangentbordet r fr litet och klent?

  3. Profilbild för Pelle Sten

    Eller fr att gra urvalet nnu tydligare: Finns det ver huvud taget ngon qwerty-mobil som inte anvnder Windows?